O nama

Apartmani Maja su počeli sa radom u maju 2015. godine, na tihom i prijatnom mestu u samom centru Sokobanje.

Porodični posao zaljubljnika u putovanja i u samu Sokobanju, od samih početaka je je postavljen kao niz sadržaja i usluga posvećenih prijatnom i bezbrižnom boravku gostiju.

8 smeštajnih jedinica, svaka u svojoj jedinstvenoj boji i posebnosti, donosi gostima opustajucu atmosferu doma, spojenu sa nizom usluga i sadrzaja karakterističnim za hotele.

Nasa ideja nije da iznajmljujemo samo prostor i mesto za boravak, već želimo, da sa našim gostima i prijateljima, podelimo ljubav prema našem mestu i učinimo sve da se odavde ponesu pravi utisci i uspomene.

Svesni smo da je vreme danas najvredniji resurs. Zato i veoma cenimo slobodno vreme nasih gostiju i trudimo se da tihom i nenametljivom uslugom sa nizom raspolozivih asistencija, svi naši posetioci efikasno i bezbedno upoznaju najbolje turističke atrakcija Sokobanje i okoline.

Vremena u kojima živimo samo su pojačala svest da je zdravlje nasih porodica i nas samih veoma bitno. U skladu sa tim, higijenski standardi našeg objekta su izuzetno visoki i garantuju zdravstveno bezbedan boravak tokom cele godine.

I na kraju, možda je najbolje da ovaj opis završimo pismom zahvalnosti za naših prvih 5 godina rada…Dobrodosli i vidimo se u Sokobanji!

potpis

„Dragi gosti, dragi prijatelji…hvala vam na ovom divnom putovanju, koje smo, zajedno sa vama, prošli u prethodnih 5 godina…Bili smo tu za vas, pružajući vam usluge i gostoprimstvo, nekada više, a nekada i manje uspešno, ali taman toliko, koliko je potrebno da Sokobanju doživite na pravi način i da iz nje ponesete lepe uspomene…Izuzetno smo zadovoljni jer smo bili važan deo priče koju ste sa vašim porodicama, prijateljima, rodjacima i ljubavima, stvarali i doživljavali u Sokobanji, u vašoj i našoj kući, u Apartmanima Maja.
Sa naše strane, bilo je neophodno puno ulaganja, truda, zalaganja, odricanja, detalja, promišljanja…ali i sluha za vaše sugestije, želje, primedbe, da bi vam sve to omogućili.
Danas ponosno ističemo nagradu „Booking.com Traveller Review Awards 2020“, koju ste nam vi i jedino vi dodelili. Ovo vredno priznanje, kao i vaše pohvale i preporuke, jasan su pokazatelj da se naš trud isplatio. Zadovoljnim nas čini i to, što po vašem ličnom priznanju, većina vas, Apartmane Maja doživljava kao svoju drugu kuću, kojoj se uvek rado vraća i tu oseća kao svoj na svome…
I na kraju, ali ne i najmanje bitno, posle 5 godina provedenih sa vama, bogatiji smo za poznanstva i prijateljstva, od Vranja do Subotice, od Beča do Vidina, od Kumanova do dalekog ostrva Sahalin u Rusiji…malo je mesta ovde, da se navedu svi vaši gradovi i zemlje…I verujte nam, to i jeste najlepši deo ovog posla i najveća vrednost koju nosi.
Sada nastavljamo dalje, na isti način kako smo i počeli.
A vi dobro znate gde smo.
Na starom mestu.
Tamo gde ljubav počinje.“

Apartmani Maja

U srcu Sokobanje