Oprema za spavaće sobe

Komfor i oprema smeštajnih jedinica Apartmana Maja čine ih idealnim za kvalitetan odmor i opuštanje gostiju. Medjutim, ne postoji kvalitetan odmor bez mirnog i bezbednog sna. Zato su naše spavaće sobe opremljene izuzetnim antialergijskim dušecima i naddušecima domaće kompanije “Andrijašević” DOO Ruma, SILIKO jastucima i zaštitnom navlakom za dušek kompanije IKEA.

Andrijašević ANTIALERGICO je dušek koji pruža izvanrednu udobnost, temeljenu na kombinaciji opružnog jezgra i izrazito bogatog punjenja, koji zajedno pružaju idealnu potporu telu, te tako omogućuju kvalitetan san. Pamučna vata koja se nalazi obostrano apsorbuje telesnu toplotu dok poliuretanska pena osigurava dodatnu udobnost. Antialergico dušek ima posebno tretiran poliester koji štiti od prašine, grinja, pojave alergija i astme. Na bočnim stranama po dužini se nalaze po dva ventila koji služe za cirkulaciju vazduha unutar samog dušeka. Visina dušeka 24 cm.

Andrijašević naddušeci pružaju dodatnu udobnost i kvalitetnije spavanje. Primena memory pene je bazirana na izuzetnim svojstvima prilagođavanja i oblikovanja prema obliku i težini tela. Ona reaguje na našu telesnu temperaturu i „rasterećuje” tačke najjačeg pritiska. Telo se time oslobadja napetosti i postiže se efekat spavanja u vlastitom otisku. Naddušek čuva dušek od kućne prašine, grinja, fleka i ostale prljavštine. Navlaka za ove naddušeke ima patent zatvarač, te se stoga lako skida i pere. Visina naddušeka 6 cm

SILIKO jastuk kompanije Andrijašević je udoban jastuk čija je spoljna navlaka sa unutrašnje strane prošivena PES-om što jastuku daje dodatnu udobnost i voluminoznost kao i antialergijska svojstva. Dimenzije naših jastuka su 60×80 cm.

IKEA GRUSNARV je tanka, vodootporna zaštitna navlaka za dušek koja sprečava da tečnost prodre do dušeka, štiteći ga tako od prljanja. Uvek je na mestu i produžava vek trajanja kao i čistoću dušeka.

Apartmani Maja

U srcu Sokobanje